Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ "Μαϊμού" γίνεται η Ν.Δ !!!


Αυτά παθαίνεις όταν πας να μιμηθείς το πρωτότυπο...........


Όταν στο ΠΑΣΟΚ άλλαζαν "δακτυλίδια" και ο μοναδικός υποψήφιος ψηφιζόταν από μέλη και "φίλους" του κόμματος , αυτοί που σήμερα προσπαθούν να αντιγράψουν γελούσαν και σχολίαζαν ειρωνικά.....


Το ίδιο ειρωνικά αντιμετωπίστηκε η εκλογή του 2007 μεταξύ των δύο υποψηφίων.....


Έλεγαν οι σημερινοί διογκωνόμενοi αρχηγοί και αρχηγίσκοι :



  • "Εμείς έχουμε καταστατικό"
  • "Εμείς έχουμε αλλάξει τόσες φορές αρχηγό με το καταστατικό μας , και δεν χρειαζόμαστε αυτό το λαϊκίστικο πανηγύράκι"
  • "Το καταστατικό είναι το ευαγγέλιο του κόμματος"
  • "Το ΠΑΣΟΚ στρεβλώνει το καταστατικό του κατά το δοκούν..."



Σήμερα μαϊμουδίζουν τα "επικοινωνιακά" κόλπα του ΠΑΣΟΚ αλλά , δυστυχώς γι αυτή την παράταξη , αλλά ακόμα και αυτή την αντιγραφή την κάνουν κουτσουρεμένη και λειψή.


Η Ν.Δ είχε (και έχει ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ .
Δυστυχώς ΌΛΟΙ από τον νυν πρόεδρο (που προκήρυξε ΈΚΤΑΚΤΟ συνέδριο) μέχρι τον τελευταίο υποψήφιο το έχουν κουρελιάσει .


Αφού η Ν.Δ στα επικοινωνιακά κόλπα ΠΆΣΧΕΙ , τί την θέλατε την αντιγραφή;;;


Οι παρενέργειες της κακής αντιγραφής είναι αυτή και άλλες που έρχονται.............


Πηγη :www.in.gr


Μέρος άρθρου Quote



Νευρικός κλονισμός στη ΝΔ
Η μετωπική σύγκρουση του Δ.Αβραμόπουλου με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Δ.Σιούφα για τους όρους και τις προϋποθέσεις με τους οποίους θα συμμετάσχει η γαλάζια βάση στην εκλογή τής νέας κομματικής ηγεσίας, προκάλεσαν νευρικό κλονισμό στη Ρηγίλλης, καθώς τρεις εβδομάδες μετά την κίνηση του Κ.Καραμανλή για εκλογή νέου αρχηγού, η διαδικασία παραμένει ανοιχτή.
------------------------------------------

Λάβρος ο Μεϊμαράκης
Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί της Τρίτης, ο Ευ.Μεϊμαράκης εξέφρασε την αντίθεσή του με τα τεκταινόμενα γύρω από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, λέγοντας ότι «με λουδοβίκεια αντίληψη καθορίζουν οι '4' τις διαδικασίες», ενώ επανέλαβε ότι πρέπει να τηρηθούν όσα προβλέπει το καταστατικό γιατί «αν δεν υπάρχουν κανόνες σε ώρες κρίσης» συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα.
Ο κ. Μεϊμαράκης κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν θα επιτραπούν τοποθετήσεις στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το Σάββατο και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του οργάνου, διότι αν επιτρεπόταν να μιλήσει, η τοποθέτησή του θα ήταν «διαλυτική», καθώς θα ζητούσε τριήμερο Συνέδριο. Ακόμη, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ούτε «σε ένα Συνέδριο τριών ωρών», διότι «ξεφτιλίζεται» ο όρος Συνέδριο.
Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται στο παρά πέντε της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις και οι σχετικές ζυμώσεις. Ο ίδιος τάχθηκε κατά της πρότασης για συμμετοχή φίλων στη διαδικασία εκλογής προέδρου και διερωτήθηκε αν όντως η εισήγηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τις διαδικασίες είναι ομόφωνη.
Ο Ευ.Μεϊμαράκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η διαδικασία έχει απαξιωθεί και πως η απογοήτευση του κόσμου από τις εξελίξεις είναι πλήρης. Ο ίδιος επισήμανε ότι δεν τον εκφράζει η οργανωτική δομή του κόμματος που ακολουθείται, σημείωσε ότι θα ασκεί μόνο τα κοινοβουλευτικά - αντιπολιτευτικά του καθήκοντα και πως δεν σκοπεύει να ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό την κοινωνία.
UnQuote