Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

To Blog στηρίζει Γ.Α.Π...


Ίσως παραξενεύει ο τίτλος , αλλά στην συγκεκριμένη μάχη το blog στηρίζει ανεπιφύλακτα Γ.Α.Π!!!

Για τους νέους ανθρώπους που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ , η έννοια "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" μάλλον δεν λέει και πολλά πράγματα .

Στους παλαιότερους όμως αυτή η έννοια φέρνει στην επιφάνεια ζωντανές  μνήμες που για άλλους είναι θετικές και για άλλους ιδιαίτερα αρνητικές.

Ίσως τους παραξενεύει (και τους ενοχλεί) η όποια κριτική γίνεται (κυρίως από Blogs) στην νέα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.
Πώς να εξηγήσει κάποιος αντιπολιτευόμενος το ΠΑΣΟΚ σε κάποιο νέο σε ηλικία ψηφοφόρο του για το  1981;;;
Πώς να του δώσει να νιώσει το κλίμα της εποχής μ.Κουτσόγιωργα και το "Δεν δικαιούσθε Δια να Ομιλείτε";;;
Πώς να του εξηγήσει το τί θα πεί "Χαρτάκι Κλαδικής";;;
Πώς να περιγράψεις την εποχή που κυβερνούσε η "Μιμή" από την Ελούντα ή την εποχή Ωνασίου ;;;

Αγαπητοί επισκέπτες φιλικά προσκείμενοι προς το ΠΑΣΟΚ , οι περισσότεροι που διάκεινται μαχητικά αρνητικά προς το κόμμα σας , έχουν ζήσει αυτές τις εποχές , έχουν ζήσει την δημιουργία των "Νέων Τζακιών" , των Πράσινων - Μπλέ και Κόκκινων καφενείων .

Είναι απολύτως φυσικό , ιδιαίτερα μάλιστα όταν βλέπουν και ακούν τους ανθρώπους εκέινης της εποχής , να μιλάνε σήμερα για "αξιοκρατία" και άλλα φαιδρά που ΔΕΝ τα πιστεύουν.......

Ο Γ.Α.Π αν και μετέχων εκείνης της εποχής , είναι αλήθεια ότι κρατούσε πάντα χαμηλότερο προφίλ , η επικράτησή του στην μάχη για την  αρχηγία του ΠΑΣΟΚ το 2007 (την εποχή του δακτυλιδιού δεν την σχολιάζω...) ήταν  η μετεξέλιξή του από "Γιωργάκης" σε "Γιώργο" (αφού κατάφερε ΚΟΝΤΡΑ στα περισσότερα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και ΚΟΝΤΡΑ στα "Γκάλοπ" να αντέξει τις πιέσεις και να ανατρέψει το προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα.

Τότε έθεσε τις βάσεις να γίνει πρωθυπουργός.

Σήμερα (η μάλλον ΧΘΕΣ) ο Γ.Α.Π ήρθε αντιμέτωπος με αυτό αποκρουστικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωθυπουργός ίσα  που κατάφερε να έχει πλέον ένα  μειοψηφικό γραμματέα , που δεν στηρίζεται στο 50% +1 ψήφο σύμφωνα με το καταστατικό , αλλά την πλειοψηφία των Εγκύρων Ψηφοδελτίων (μια και τα λευκά θεωρήθηκαν ΑΚΥΡΑ!!!) .

Μήν γελιέστε , το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, έδωσε το στίγμα του και τηρεί κατάσταση αναμονής , στο χέρι του Γ.Α.Π είναι να νικήσει αυτό το ΠΑΣΟΚ και να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό της πολιτικής ζωής της χώρας ή να παραμείνει αδρανής αφήνοντας να του ροκανίσουν την καρέκλα τα παλαιοκομματικά "σαράκια", αφήνοντας να "φυτρώσουν" πάλι στο δημόσιο οι "τσουκνίδες" , αφήνοντας τον ρεβανσισμό και την καμαρίλα να κυριαρχήσουν.

Αν αποφασίσει να δώσει την μάχη ο Γ.Α.Π το blog αυτό θα βρεθεί στο πλευρό του , η μάχη αυτή ξεπερνά το ενδο-ΠΑΣΟΚΙΚΟ ενδιαφέρον αφού η (έστω και μερική) επάνοδος του Βαθέως ΠΑΣΟΚ στην επιφάνεια της πολιτικής ζωής θα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στην χώρα (όπως ακριβώς έδρασε και παλιά.) και αυτό μας αφορά ΟΛΟΥΣ , ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης.

Ας ελπίσουμε ότι ο Γ.Α.Π θα παραμείνει Γιώργος...............