Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτάρεσκοι "Δημοκράτες"...

Τί μανία έχουν αυτοί οι (αυτοαποκαλούμενοι...) "προοδευτικοί" και "δημοκρατικοί" χώροι να θεωρούν εαυτούς ώς τους ΜΟΝΟΥΣ που μπορούν να εκπροσωπίσουν τον Λαό!!!

Τι ολοκληρωτική νοοτροπία είναι αυτή...

Δεν είναι μόνο το ΚΚΕ που θεωρεί τον εαυτό του σαν το απαύγασμα του εκπροσώπου των "Λαικών Στρωμάτων" , υπάρχει και ο ΣΥΝ (ΣΥΡΙΖΑ) που όπως δήλωσε σε άπταιστα Ξυ(Ελ)ληνικά μία κυρία καθήμενη εκ δεξιών του κ.κ. Τσίπρα  , θεώρησε ότι από το 2000 που παρακολουθεί επιμελώς τα πολιτικά δρώμενα (σιγά μην κουραστείς !!!)ΜΟΝΟ ο (τ)ΣΥΡΙΖΑ έδρασε υπέρ του λαού!!!

Κανένα όμως "Προοδευτικό" (θα ξεράσω....) κόμμα δεν μπαίνει στον κόπο να προβληματιστεί ότι δεν είναι τυχαίο πού , από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα , τα ποσοστά τους είναι στα όρια μπαίνω δεν μπαίνω στην βουλή η/και στα όρια του "απολιθωμένου δάσους".

Δηλαδή τι εννοούν;;;
Ότι ο λαός είναι τόσο m@^a(@& που δεν ξέρει τα συμφέροντά του αλλά πάει σαν "ζώο" και ψηφίζει τους "Δυνάστες" του;;;
Ο λαός όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να μην έχει μνήμη , αλλά τα συμφέροντά του τα υπερασπίζεται με τον καλύτερο τρόπο.
Ίσως μάλιστα να τους αντιστρέφει το ερώτημα.................

ΛΑΟΣ (Insider...)

Για δες πράγματα !!!
Ο επί πέντε συνεχόμενα χρόνια διοικητής της ΕΥΠ , ο κ.κ Κοραντής είναι πλέον επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ του ΛΑΟΣ!!!
Ο άνθρωπος που διαχειριζόταν με "εχεμύθεια" τα μυστικά του κράτους , που οι εισηγήσεις του μπορούσαν να διαμορφώσουν πολιτική στις σχέσεις της χώρας μας με άλλες , που υποτίθεται ότι στην θέση που βρισκόταν θα ήταν πέραν και πάνω από κόμματα για το εθνικό συμφέρον , τελικά ήταν κομματικό όργανο του ΛΑΟΣ!!!
Τώρα εξηγείται γιατί δημιουργήθικε τόσο μεγάλο θέμα από τα κόμματα και τα ΜΜΕ όταν  αντικαταστάθηκε...

Προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμά να έχουν κάποια πολιτική προτίμηση , θα ήταν ουτοπία να πίστευε κανείς ότι οι δημόσιοι λειτουργοί θα ήταν αποστειρομένοι , όμως δεν μπορώ να πώ ότι είναι "κομψό" (αυτή την λέξη χρησιμοποιώ για να μην χρησιμοποιήσω κάτι βαρύτερο) ο άνθρωπος που λόγω θέσεως είχε πρόσβαση σε τόσα κρατικά μυστικά να εκδηλώνεται κομματικά τόσο σύντομα μετά από την απομάκρυνσή του.

Βέβαια καταρρίπτεται ένας ακόμα μύθος για το "Κομματικό Κράτος" της Ν.Δ....
Όπως έχω ξαναγράψει , τελικά η Ν.Δ πρέπει να έψαξε πάρα πολύ για να καταφέρει σε τόσες πολλές θέσεις κλειδιά να έχει τοποθετήσει κομματικούς της αντιπάλους!!!

Λίστες Υποψηφίων.....

Αν απεχθάνομαι κάτι  είναι η "μονιμότητα" ορισμένων τζακιών.
Σήμερα δεν θα αναφερθώ σε ονόματα (θα περιμένω τις επίσημες λίστες των κομμάτων) γιατί δεν μου αρέσει να σχολιάζω φήμες.
Ελπίζω οι αρχηγοί των κομμάτων να πιάσουν τον παλμό των ψηφοφόρων και να δράσουν καταλλήλως.
Την στιγμή που οι αρχηγοί παρουσιάζουν  τους εαυτούς τους σαν τους καταληλότερους για να διαχειριστούν τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις του μέλλοντος που θα έχει η χώρα μας , την ίδια στιγμή  δεν καταφέρνουν να διαχειρηστουν τα εσωτερικά του κόμματος που ηγούνται !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να γίνουν πιστευτοί .
Ο οποιοσδήποτε βουλευτής , υπουργός (πρώην και νυν) μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του αναντικατάστατο και να θεωρεί ότι χρειάζεται 10 τετραετίες για να ..."ολοκληρώσει" το έργο του , αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος που είναι 12- 16 η 20 χρόνια βουλευτής και ΔΕΝ έχει παρουσιάσει το.... έργο του υπάρχει έστω μία μικρή πιθανότητα να το κάνει αυτή την τετραετία.
Οι ψηφοφόροι που σέβονται τον εαυτό τους και το μέλλον των παιδιών τους (ανεξάρτητα από το τι κόμμα ψηφίζουν) ΟΦΕΙΛΟΥΝ να διορθώσουν τις λίστες των υποψηφίων ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ τους "αναντικατάστατους"....