Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Αντι-Τεχνολογική Ελλάδα.........


Διάβασα ότι θα ξηλωθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είχαν στηθεί πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 σε δύσκολα σημεία του δικτύου του ΗΣΑΠ με την λήξη της σύμβασης που είχε υπογραφεί .

(Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ http://www.capital.gr/news.asp?id=775886)
Ένα ακόμα βήμα πίσω στην κάλυψη.!!!
Αυτό όμως που προκαλεί (ή μήπως όχι; ) εντύπωση είναι η αντίδραση των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ !!!

Quote
Οι εργαζόμενοι στους ΗΣΑΠ κάνουν σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν την παρά πέρα λειτουργία των κεραιών.

"Σε κάθε άλλη περίπτωση θα απομακρύνουν οι ίδιοι τον εξοπλισμό", αναφέρουν –σε ανακοίνωσή τους– οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ.

UnQuote

Ο λαϊκισμός και η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο .
Μετά τους «αντιδρώντες» πολίτες στις γειτονιές που ξηλώνουν μόνοι τους κεραίες από τα κτήρια , σειρά πήραν οι «φοβούμενοι για την υγεία τους» εργαζόμενοι.

Στην χώρα με τα 10.000.000 εκατομμύρια κατοίκους και τα 18.000.000 εκατομμύρια κινητά , οι Έλληνες θέλουν από δύο κινητά ο καθένας αλλά δεν θέλουν να υπάρχουν κεραίες λήψης κοντά τους !!!
Εγκληματούν δίνοντας κινητά στα παιδιά τους από τα 7-8 έτη τους αλλά …………..προσέχουν την υγεία τους.

Ας φωνάζουν όλοι οι αρμόδιοι ότι το πυκνό δίκτυο κυψελών (κεραιών) περιορίζει την ένταση που εκπέμπουν τα κινητά και οι κεραίες λήψης-εκπομπής. Ενώ όσο πιο αραιό είναι το δίκτυο τόσο περισσότερη ισχύ χρησιμοποιούν για να διατηρήσουν την επαφή……..

Αυτό όμως δεν εμποδίζει κανένα από τους αντιδρώντες να μιλά (κατά μέσο όρο ) μία – δύο ώρες την ημέρα έχοντας κολλημένο στο αυτί του το κινητό …….

Η τεχνοφοβία στην χώρα μας έχει χτυπήσει κόκκινα !!!
Ακόμα και ο μηχανοδηγός η ο καθαριστής έχει άποψη στο που και πόσο πυκνές πρέπει να είναι οι κεραίες , οι ειδικοί επιστήμονες και οι τεχνοκράτες σχεδιαστές δικτύων των εταιρειών δεν ξέρουν τίποτα και θέλουν το «κακό» μας .

Καμία τεχνολογία δεν γίνεται δεκτή χωρίς αντιδράσεις στην Ελλάδα. Μέχρι και επίδομα χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή έχει θεσπιστεί στο δημόσιο για να «πεισθούν» οι Δ.Υπάλληλοι να τους χρησιμοποιούν …..

Αυτή η χώρα θέλει να έχει όλα τα νέα επιτεύγματα αλλά και συγχρόνως να ζει στις εποχές του όνου και του λυχναριού …..