Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ένα σχόλιο για τα σχόλια.


Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βρίσκω κάποιο σχόλιο κρεμασμένο κάτω από μία ανάρτηση.
Φυσικά με χαροποίει ιδιαίτερα όταν σχολιάζεται θετικά κάποια ανάρτηση (αφού έτσι βλέπεις ότι υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται περίπου σαν και εσένα) , αλλά με ενδιαφέρον διαβάζω και τα αρνητικά σχόλια που τα βρίσκω απαραίτητα αφού δεν θεωρώ ότι κατέχω την «Υπέρτατη Σοφία» που "οφείλω να μεταδώσω" με το Blog μου.

Θα σταθώ ιδιαίτερα στα σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση περί Ολυμπιακής.
Τα δύο παραδείγματα (τα βρήκα στο web και δεν είναι δικά μου) που έβαλα δεν ισχυρίστηκα ότι είναι καλαίσθητα , ούτε τα παρουσίασα σαν παραδείγματα προς αποφυγή.
Τα παραδείγματα μπήκαν για να τονίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την αεροπορία σαν ΧΟΜΠΙ χωρίς απαραίτητα να έχουν επαγγελματική σχέση με αυτήν αφιερώνουν δε , άπειρο χρόνο ακόμα και χρωματίζοντας μοντέλα με το Livery που θα ήθελαν.

Μην επικεντρώνεστε λοιπόν στον τύπο του αεροσκάφους , ούτε στην καλαισθησία των εν λόγω παραδειγμάτων , δεν είναι αυτά ουσία της ανάρτησης .

Εύχομαι το νέο Logo της Ο.Α να είναι το καλύτερο που θα έχει «φορέσει» και να δέσει όμορφα με τις νέες στολές .

Και μία παράκληση .
Το blog επιτρέπει την ανώνυμη ανάρτηση , νομίζω όμως ότι οι τακτικοί σχολιαστές θα μπορούσαν να επιλέξουν ένα ψευδώνυμο και να το χρησιμοποιούν ώστε να γίνει πιο διαδραστική η επαφή μας.